MA HAR

Lichaamsgerichte Psychotherapie.
Natuurgeneeskunde.


Ter ondersteuning van de behandelingen zet ik ook energetica in. De energetica bevatten trillingen van verschillende stoffen ( edelstenen, bloemen, kruiden etc) en zijn in staat het effect van de behandeling langer te laten voortduren opdat processen geheel uitgezuiverd worden.

Spagyriek
Middelen uit de alchemistische plantgeneeskunde. Deze middelen zijn gebaseerd op de helende kracht van de natuur en op de transformerende kracht van de alchemie. De middelen bevatten de kwaliteiten van homeopathie, fytotherapie, bloesemremedies, aromatherapie en mineralentherapie.

EEN Energetica
Dit zijn energetische middelen die een transformerende ern helende werking hebben op chakra-, energetisch, mentaal en fysiek niveau. De middelen zijn tevens een steun voor mensen in hun bewustwordingsproces; bewustworden van belemmerende patronen en (emotionele) blokkades, bewustworden van de lichamelijke reacties op deze processen en het veranderen hiervan.

Bachbloesems en Schüsslerzouten
Ter ondersteuning van de behandelingen van emotionele onbalans, worden Bachbloesems ingezet. Volgens de methode van E. Bach samengesteld, werking op de emotionele onevenwichtigheid die een waarschuwing is tegen de lichamelijke klacht die erop volgt.
Schüsslerzouten heffen een verlies aan celzouten op. Celzouten zijn nodig voor de basis van het leven en onze (cel-)stofwisseling, het versterkt onze levenskrachten.