MA HAR

Lichaamsgerichte Psychotherapie.
Natuurgeneeskunde.

Op weg naar innerlijke kracht en wijsheid.

In de therapie zorgen we voor veiligeheid, aandacht en volledige acceptatie van wat er is. Als cliënt volg jij jouw eigen proces, hierdoor neemt kracht en wijsheid toe door alle inzichten, herkennen, voelen en oplossen.
Ons lichaam reageert op elke situatie, gebeurtenis of handeling. Of het ervaringen, trauma's zijn uit de kinderjaren of uit momenten later in het leven. Ons lichaam laat het ons voelen/ weten ook al voelen of horen we het niet.
We kennen allemaal de verschijnselen van; 'stijf van angst', 'knoop in je maag", 'last op de schouders', of een 'brok in de keel' en zo nog vele andere lichamelijke verschijnselen die eigenlijk ons laten weten hoe we iets ervaren of waar we mee zitten.

Als we alles kunnen verwerken wat we meemaken dan zijn lichaam en geest in harmonie. Lukt dit niet dan ontstaan de lichamelijke en psychische klachten, stress, spanning, onvrede en andere kwalen.
In de behandeling zoeken en luisteren wij juist naar die plekken in het lichaam om de opgeslagen ervaring ruimte te geven, te verzachten en zo te leren oplossen, veranderen.
Dit leidt tot vermindering van psychische en lichamelijke klachten, geeft meer kracht en energie en meer vertrouwen in jezelf. Je staat steviger en met meer balans in het leven.