Ankh Behandelingen

Een Ankh is een bijzonder voorwerp, De Ankh is een sleutel, die de vorm van het menselijk lichaam uitbeeldt, en daarmee de blauwdruk van een heel en gezond lichaam in zich draagt. Het geeft de verbinding tussen het stoffelijke van het kruis en het geestelijke van de cirkel. Het oog van de Ankh stelt een hoofd voor, met daaronder horizontaal de armen en verticaal de benen. 

Het woord Ankh betekent leven of levenskracht en is een krachtig instrument van heling. De Ankh is een instrument om vanuit het hart lichtkracht over te brengen en te verspreiden. Net als een muziekinstrument kan het een trilling overbrengen. De Ankh helpt om je middels mentale, emotionele, fysieke en spirituele heling op te tillen naar een hoger trillingsniveau. Je kunt het gebruiken om energieën te sturen en energieën te ontvangen.

In deze Nieuwe Tijd is het de bedoeling dat ons bewustzijn opnieuw gaat ontwaken en er een spectaculaire groei door zal gaan maken, waarbij de Ankh ons van dienst kan zijn. De Ankh is een krachtig instrument, waar je veel mee kunt doen.
De één- benige Ankh heeft vooral betrekking op het werken op de emotie en werd veel in het vroegere Egypte gebruikt. De tweebenige Ankh is de oorspronkelijke uitvoering met de meest universele werking.

Een Ankh is persoonsgebonden en de werking hangt dan ook voor een groot deel af van de ontwikkeling van de persoon die hem draagt of hanteert. De Ankh is geen speelgoed, maar een hoog ontwikkeld voorwerp dat gebruikt kan worden om het bewustzijn te verruimen, om energieën uit te wisselen en ook als bescherming gebruikt kan worden. De Ankh werkt harmoniserend en versterkt de energiebalans.
De Ankh wordt in de therapie gebruikt om energieblokkades op te lossen en aura’s te versterken en te helen.

Ankh behandelingen worden ingezet voor o.a.
* in balans brengen van alle meridianen
* balans links en rechts
* nierenbehandeling
* wervelkolom
* vertrouwen opbouwen
* toxinen afvoer
* pijnpunten