Banden van Kracht

Voor een lichtgevende bescherming

Achtergrond

In deze tijd van versnelling en verandering worden we blootgesteld aan allerlei verstoringen die ons energieveld kunnen bereiken. De ‘Banden van Kracht’ brengen bescherming aan op het niveau van je lichtgevende energieveld. Deze beschermingen worden ‘Krachtgordels’ genoemd. Het zijn vijf lichtgevende gordels die in je lichtgevende matrix worden verweven. Deze vijf energie Banden representeren Aarde, Water, Vuur, Lucht en Puur Licht. De banden werken als filters, die zware energieën waarmee je in aanmerking komt, transformeren. Ze zij voedend in plaats van moe-makend of vergiftigend. De krachtgordels werken altijd. Negatieve energieën worden direct teruggekaatst. 
Het stelt ons in staat beschermingsmechanismen die we onbewust in ons leven gebruiken af te werpen. De psychologische beschermingsmechanismen, het pantser rond ons lichaam, de dingen die ons weerhouden om van het leven te genieten en die ons een vol gevoel van veiligheid geven. De krachtgordels geven ons een lichtgevende bescherming. Deze stelt ons in staat om op een veilige en aangename manier in het leven te staan. Het duurt twee tot drie weken voordat ze optimaal werken.

Kosten

De ‘Banden van Kracht’ wordt in een ceremonie aangebracht in je energieveld. Kosten zijn €17,50 indien in een groep gegeven. Individueel is het €35.