Healingen

Healingen worden gebruikt bij vele ziekten of klachten. Afhankelijk van hoe groot de disbalans in de energie is, geven healingen verbetering, verlichting van pijn of klachten of zelfheling.
De helende energie werkt ook na een behandeling nog door, van dagen tot weken.

AURA – CHAKRA HEALING
Alles is energie. Bij verstoringen of blokkades(lichamelijk, gedachten, emoties)kunnen zich ophopingen of tekorten van energie voordoen(klachten). Door de healing wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd zodat er balans kan optreden op zowel het lichamelijke als emotionele als spirituele niveau.

AQUARIUS ANGEL HEALING
Met het verhogen van de trillingen is er een nieuwere vorm van healing ontstaan juist met die hogere trillingen. Passend bij dit Aquarius tijdperk. Het oude wordt hierbij vanzelf geheeld als men weer dichter bij de eigen kern komt., verbonden is met de lichttrilling van de Bron. Niet meer aan blokkades werken maar uit de illusie komen van afgescheiden zijn en weer verbonden met de Bron.

RECONNECTIVE HEALING
Reconnective Healing is een uitwisseling van energie, licht en informatie. Het is een sterke impuls naar heelheid en gezondheid waarmee de balans kan herstellen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het verbindt ons met het oneindige veld om ons heen en vergroot daarmee ons zelfhelend vermogen en ons bewustzijn. Het kan helpen bij stress, vermoeidheid, lichamelijke pijn, vage klachten, depressie en vele andere vormen van disbalans. het gaat niet om de klacht maar de onderliggende onbalans en gebrek Licht.