Pitjit massage

Achtergrond

Pitjit is een overgeleverde traditionele vorm van massage. Een zeer intensieve wijze van masseren. Het kenmerkt zich door snelle bewegingen in een aanhoudend ritme. Dit ritme zorgt voor een trilling door uw hele lijf en kan losmakend zijn. 
Pitjit kan zowel een ontspanningsmassage als een klachtenbehandeling zijn, dit afgestemd op het individu. Zonder directe klachten kan pitjit een ware weldaad zijn. In deze tijd van stress en haast lopen we onszelf vaak voorbij. Dit kan zich in verschillende klachten in het lichaam uitdrukken. Een goede massage helpt lichaam en geest ontspannen. De dagelijkse gang van zaken even loslaten en een plek voor klaarheid en rust.
Een behandeling voelt prettig aan, is ontspannend en heeft een heilzame werking. Een ware weldaad voor het lichaam. Een Indonesische pitjit kan behoorlijk pittig zijn, een fysieke oppepper. Bij ziekte of kwetsuur kan pitjit het genezingsproces positief beïnvloeden. Door een betere doorbloeding kan het lichaam beter afvalstoffen afvoeren en stoffen voor herstel sneller aanvoeren.