Nusta Blossoming

Achtergrond

De priester-genezers of sjamanen uit Peru (Paqo’s) zijn meesters van de levensenergie. Zij hebben samen met hun volk de Qeros honderden jaren in afzondering geleefd en zijn toen het ijs op de heilige bergen begon te smelten, teruggekomen om hun wijsheid met ons te delen. Eén van hun krachtigste technieken is de Karpay, de energie transmissie volgens de Andes traditie. In 2009 besloten de Paqo’s dat de tijd rijp was om naast de Munay-Ki, ook de Nusta Karpay te verspreiden. Voor die tijd werden deze transmissies alleen binnen de Inca traditie doorgegeven.
Samenwerken en samen reizend hebben de Paqo’s; Don Mariano, Dona Maria, Don Alejandro en Don Claudio, zeven verschillende plaatsen bezocht, zeeven heilige plaatsen waar de Nusta’s in de Andes in Peru verblijven, en hebben zich daar verbonden met de Nusta Karpay energie met de intentie om de Nusta Karpay met ons te delen.

De locaties van de nusta’s
  1. Mama Occllo – Titicaca meer
  2. Doña Mujia – Titicaca meer – water
  3. Mama Simona – Apu (noord-west van Cusco (erg krachtig))
  4. Doña Theresa – Ausangate, Canyon
  5. Maria Sakapana – rechterberg van Ausangate
  6. Huana Waman Tikla – ten oosten van Ausangate
  7. Thomasa Waman Tikla – zuster ten oosten van Ausangate
Wat zijn de nusta’s

De Nusta Karpay zijn de zeven energie transmissies die je diepe vrouwelijke energie wakker maken en je verbindt met de Nusta’s uit Peru. Nusta betekent prinses, godin en/of priesteres. De zeven Nusta’s brengen ieder hun eigen licht. Nusta Karpay activeert je diepste vrouwelijke energie. De terugkeer van de vrouwelijke energie is niet alleen belangrijk voor onszelf, maar ook voor onze wereld. Vooral nu we in een transformatie periode zijn naar een Nieuwe Tijd. Een tijd waarin verbondenheid en balans tussen mannelijk en vrouwelijk weer ruimte krijgen in de wereld.
Nusta betekent ‘Godin’, ‘Goddelijk’, ‘Priesteres’. Karpay betekent ‘Inwijding’. Ondersteund door de helende energie van de Nusta’s, verdiepen ze jouw verbinding met al het vrouwelijke in je en om je heen, op aarde en in de kosmos, door vele lagen heen. Deze inwijdingen helpen je volledig in balans te komen met jezelf. Het ondersteunt en versnelt je spirituele groei. Je zult een nieuwe balans in je leven vinden, verbonden met de heling van Moeder Aarde. Het is veel groter dan je in eerste instantie vermoedt. Het gaat veel verder dan het persoonlijke/collectieve stuk.

het regenboogpad

Voor de Qeros is het getal zeven een heilig getal. Het staat in verbinding met de kleuren van de regenboog. Tijdens de Nusta Karpay beloop je het regenboogpad. Je loopt het pad naar vrouwelijke heelwording en de balans tussen mannelijk en vrouwelijk. De inwijdingen bestaan onder andere uit het inbrengen van zaden van licht in je chakra’s. Je wordt verbonden met de Spirit van het water en je kunt je ego gaan loslaten. Er wordt een verbinding gemaakt met het Vuur, waardoor je in je vrouwelijke kracht kunt komen.

De inwijding

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam