Chaka, pad van de regenboogbrug

Maak kennis met de Kosmologie van de Andes

Achtergrond

Chaka betekent in het Quesha “brug”. Geen brug zoals wij die zien, maar een brug van Hart tot Hart.
De Chaka bevat prachtige rituelen, zeker voor hen die kennis willen maken met het Inca Sjamanisme en daarbij op zoek zijn naar rituelen die dagelijks, als je daar behoefte aan hebt, toepasbaar zijn. Deze brug is een geweldige basis.

Tijdens de workshop

Tijdens deze workshop worden de basis en advance class ineen aangeboden, zodat je direct met de Archetypes kunt gaan werken. Deze inwijdingen zijn helingen en verbindingen op lichamelijk, emotioneel en spiritueel gebied. Het is een transformerende weg. Dit pas wordt begeleid door Slang, Jaguar, Kolibri, en Adelaar of Condor. Samen lopen we de zeven paden en hierbij hoort elke keer een ritueel en je ontvangt de bijbehorende inwijdingsattributen. Als je de brug gevonden hebt, en versterkt en blijft versterken, word je een Chakaruna genoemd: iemand die een brug heeft geslagen heeft tussen de traditionele kennis uit de Andes en het Westen. De rituelen van het pad kun je ook afzonderlijk als healing gebruiken.

Cursus

Een tweedaagse workshop bedraagt €290. Het bedrag is inclusief uitgebreide reader, een certificaat van deelname, koffie, thee en iets lekkers.