Opleidingen en Cursussen

Bij Ma Har kunt u niet alleen op kracht komen met behandelingen, ook kunt u zelf kennis opdoen of terug in uw kracht komen door cursussen te volgen. Ma Har heeft een breed aanbod en geeft deze opleidingen en cursussen met groot plezier. Hieronder kunt u het huidige aanbod opleidingen en cursussen vinden. Ook vindt u hier de lezingen en workshops. Neem een kijkje en hopelijk zie ik u bij een van de cursussen!

Opleidingen en Cursussen

Ma Har geeft verschillende opleidingen en cursussen die u kunt volgen. Wilt u uw kennis verbreden en bent u benieuwd welke opleidingen en cursussen momenteel worden gegeven? Bekijk dan nu het aanbod!

Lezingen

Ma Har heeft enkele lezingen die u kunt bijwonen. Na de lezingen heeft u altijd de mogelijk vragen te stellen en verder of het onderwerp te praten. 

Sjamanisme

Bent u geïnteresseerd in het Sjamanisme? Kijk dan hier voor de verschillende cursussen die worden gegeven binnen het Sjamanisme.

Workshops

Heeft u altijd al uw eigen dromenvanger willen maken? Of misschien een heerlijke natuurlijke body butter? Dat kan bij Ma Har! Ma Har geeft verschillende workshops die u kunt volgen. Lees snel verder en geef u op voor een van de workshops.