MA HAR

Lichaamsgerichte Psychotherapie.
Natuurgeneeskunde.

Vrouwencirkel

Er bestaan wezens die zich net zo voelen als jij, die meemaken wat jij meemaakt, die een lichaam hebben als de jouwe en toch zo uniek zijn. Je ziet ze elke dag en toch zie je ze zo zelden: het zijn je medezusters, vrouwen zoals jij.

We zijn hier en tegenwoordig zo vervreemdt van elkaar. Ergens in de Westerse geschiedenis is de vrouw haar kracht kwijtgeraakt en vergeten of het is met geweld afgenomen. Elke vrouw draagt deze pijn in haar genen.
Nu is het tijd om de kracht te hervinden en te her-inneren. Door het eren van je vrouw-zijn, de maancyclus, je kracht en je kennis.

Laten we naar elkaar luisteren. Echt luisteren. Ruimte geven aan ieders eigen wijsheid, aan elkaars stilte en ruimte geven aan elkaars ongehuilde tranen. Er wordt niets van je verwacht alleen er werkelijk te zijn voor elkaar. Elkaar het gevoel geven dat je er mag zijn, dat je waardevol bent en bijzonder. Want dat zijn wij. Wij vrouwen vertegenwoordigen de creatieve kracht van de evolutie. Door ons wordt nieuw leven geboren.


Vrouwen zijn in staat werkelijk blijvende veranderingen teweeg te brengen. Maak je vrouw-zijn krachtiger. Dan verbeter je de wereld. Laten we elkaar diep in de ogen kijken en onszelf in elkaar herkennen.

Respect

De cirkel is een plek om samen te Zijn. Een plek om thuis te komen en waar jij je kan opladen met vrouwenenergie. Een plek waar we echt naar elkaar luisteren en ruimte geven aan elkaars wijsheid. In de cirkel zijn we er werkelijk voor elkaar.
Doel van onze vrouwencirkel is:
* je verbinden met jezelf en andere vrouwen
* herkenning voelen
* delen van vreugde, verdriet, inspiratie, frustratie, vrijheid en schoonheid
* verbinden we ons met de Aarde en de Godin
* luisteren we met ons hart
* hernieuwen we waarden als aandacht, stilte, innerlijke kracht, mededogen en tijd hebben voor elkaar
Wat doen we?

We vormen een fysieke cirkel die we zuiveren.
Hierna gaat de Talking Stick rond om te delen wat gedeeld mag worden.  
We houden ons bezig middels meditatie, muziek, dans, delen van kennis en inzichten. Alles aan de hand van bepaalde thema's.